divendres, 24 d’octubre del 2014

Artic Monkeys

Bé, aquesta setmana descansaré una mica d'escriure però per no deixar-vos sense res us porto una recomanació que val la pena.

Artic Monkeys són un grup d'indie rock del Regne Unit formada el 2002. Fins l'actualitat han tret uns cinc àlbums, però jo no els vaig conèixer fins el 2012 quan van actuar en la cerimònia d'obertura de les Olimpíades de Londres.

M'encanta el seu estil perquè et submergeix de ple en les seves cançons. No és una música que t'inciti a ballar alegrement, a cantar o a somriure. Simplement l'escoltes, t'entra i et deixa en un estat profund i d'alerta (i en el meu cas em fa concentrar la mirada, aixecar una cella i moure el peu al compàs del ritme). No sé si capteu el que dic: la majoria de cançons són tristes.

En altres paraules és l'estètica que alguns hipsters volen adoptar de màrtirs per la vida i això sense entendre la lletra.

Les lletres tenen molt de significat i el que encara és millor és que no estan "encriptades". Diuen la pura veritat i reflecteixen els dubtes i preguntes d'una persona sense donar voltes als assumptes.

A continuació us deixo un parell de cançons perquè els conegueu.

Do I Wanna Know?


Why'd You Only Call Me When You're High?


Arctic Monkeys, clica per accedir al lloc d'Spotify del grup




3 comentaris:

  1. Una amiga mía está que ni vive por este grupo. Me lo han recomendado muchísimo últimamente, así que quizás le de una oportunidad ahora que (por fin!) tengo tiempo libre!

    ResponElimina
  2. M'encanta aquest tipus de música! Sé tocar un trosset de Do I Wanna Know? amb la guitarra (més o menys), però vaig molt lenta xD
    Si t'agrada el mateix tipus de música que a mi (no ho sé) et recomano que escoltis alguna cançó de Fall Out Boy. Els videoclips són molt extranys, però la música és genial!
    Petooons♥
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acoord! Els escoltaré! Ara que ja sóc LLIIIUREEE DE TRIMESTRAAAALS wiiiwiwiiiii DÉU MEU ÉS INCREÏBLE COM DE BÉ SAP ALLIBERAR-SE DE TOTA AQUESTA PRESSÓ!! Quan hem acabat l'últim examen hem passat de la profe i ens hem posat a cridar, a saltar i a abraçar-nos tots plegats ;)

      Petons! I espero recuperar-me aviat dels senyors cansament i refredat i les senyores nàusees que m'han quedat de seqüeles (ja no sé el que em dic) i em posaré amb la pròxima part del somni!

      Elimina