dijous, 26 de febrer del 2015

Fa un any també plovia.

Un any. Sencer i just. Un any! Un any fa que vaig retrobar-me amb aquest projecte abandonat de la meva infància i el vaig reconvertir en el que és avui.

Un any fa que estava malalta al llit en un dia de pluja, arraulida amb una manta i una infusió, donant-li voltes al somni que havia tingut aquella mateixa nit. 

Un any fa que estava tant avorrida que vaig començar a remenar pels calaixos de l'habitació a veure què trobava. 

I, com si de màgia es tractés, tot el que he mencionat... Es va fusionar. Idea! Recuperar aquell bloc i publicar l'escrit del somni al que li estava donant voltes per acabar amb el meu avorriment.

Però aquest aniversari se m'està fent amarg... He passat bons i mals moments avui, però el que em fa trencar-me el cap és un problema que arrossego des de fa mesos. 

Com no, m'he desfogat escrivint.


11 comentaris:

  1. Ànims amb el que sigui que et preocupa, en qualsevol cas felicitats per l'any del blog en actiu.
    Vagi bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies RiKanna :) tot a poc a poc es soluciona!

      I que vagi bé, gràcies per comentar.

      Elimina
  2. Eii!
    Ja he vist que m'has deixat un comentari pel blog:) Ja t'he contestat!!
    Moltes felicitats per l'any del blog!!!<3
    La veritat és que escrius molt bé, felicitaats!!!
    Quan publiqui la ressenya de Como enamorarte de la Cecelia Ahern, com m'has demanat, et deixo un comentari:)
    M'has dit que tenies trimestrals o algo així? Ja vas a la uni? Jo començare aquest setembre/octubre si tot va be i estic cagada de por haha. Que vagin molt be els examens doncs!

    Ens llegim<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pd: pensava que ja et seguia i ara he vist que no*-* , pero ara ja si que si:)

      Elimina
  3. No puc creure que ja faci un any que vas repescar el bloc. També va ser fa un any que jo vaig començar a llegir-te, que vaig veure l'enllaç per algun lloc i vaig decidir obrir la pàgina. Fa un any que et llegeixo, que disfruto amb les teves històries. Em vas inspirar per a començar.
    Gràcies per aquest any ple d'històries:)
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Anna! Tens tota la raó! Fa un any que tu també corres per aquiií!! Sembla mentida! Mare meva... Gràcies a tu per seguir-me durant tot aquest temps! Jajajajaja

      Núria

      Elimina
  4. Wow! Jo no sóc capaç de fer durar un projecte un any sencer... '^-^ (El meu blog no arriba al any i ja l'estic abandonant, jeje)
    Moltíssimes felicitats per aquest treball taaaan bo, perquè deixes intrigat a tothom que et llegeix i per la teva forma única d'escriure (i pel Will! ;)
    Espero que aconsegueixis molt èxit a la vida, ja sigui com a escritora o com al que et proposis ser.
    Un petó molt fort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et preocupis dona! Tot es qüestió de no oblidar-te'n del tot del bloc, si el vols continuar i n'estàs segura, no passa res si el tens un temps abandonat. El què importa és que tornaràs, i amb més idees i ganes al prendre't un temps per pensar! :) Ja veuràs com arribaràs a l'any sense adonar-te'n.

      I moltes gràcies per la teva valoració tant positiva! Estic contenta que després de tant de temps la història tingui bona acollida! I, per descomptat jajaja, et desitjo també èxit a tu :)

      Fins aviat,

      Núria

      Elimina
  5. Estic molt contenta! Es el primer bloc que he vist en català (em pareix per com escrius). Enhorabona i ánim amb el blog! Besets d'una valenciana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oooh! Me n'alegro molt que algú fora de Catalunya segueixi el bloc! Suposo que hauràs arribat aquí per la Mona Lisa jajajaja espero que en gaudeixis.

      Fins aviat!

      Núria

      Elimina
  6. Núriaaa!
    Em vas dir que quan publiqués la ressenya de Cómo enamorarte de la Cecelia Ahern t'avisés, oi? Doncs ja la pots llegir quan vulguis:)

    http://unamadellibres2.blogspot.com.es/2015/03/como-enamorarte.html

    ResponElimina